Foto: Boris Kovacev / CROPIX

HDZ BRUTALNO OPLEO PO MILANOVIĆU: Prozvali ga licemjerom i optužili ga da je zakidao proračun!

Autor: Dnevno

HDZ čini se osjeti kako bi njihova kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović mogla izgubiti tlo pod nogama, stoga se još jučer u napadu Tomislava Madžara na Zorana Milanovića moglo čuti pitanje zašto si Milanović isplaćuje minimalac. I sve bi to bilo možda i suspektno da Milanović nije privatnik koji si ima pravo odrediti plaću koju želi, pa bio to i minimalac, dok god uredno ispunjava obveze. S obzirom na promet koji je prijavljen u njegovoj firmi, Milanovićeva plaća i nije za čuđenje. Uostalom, ono što mu na kraju godine ‘ostane’ u fimi kad podmiri obveze, spada u dobit firme, a i sam je kazao kako se sve može provjeriti u poreznoj upravi. Na koji način će si Milanovi rasporediti dobit, ovisi opet o njemu.

No, iz HDZ-a baš ne mare za to, pa su mu danas na svojem službenom Facebook profilu brutalno spustili za to, pokušavši ga na taj način diskriminirati.

“MILANOVIĆ – LICEMJERJE MU JE IME! Vidimo, opet se oglašava samoproglašeni pravednik Milanović. Moralizira, dijeli lekcije iz „poštenja“ & „transparentnosti“, a da ni dandanas još nije otkrio – valjda normalno – od kojih je klijenata i za koje točno „usluge“ zaradio milijune!? Čije je „poslovne interese“ zastupao? Zašto tu informaciju tako grčevito taji od javnosti? Srami li se istine ili strahuje od nje? I kao vrhunac licemjerja, taj si je vrli „poduzetnik“ cijelo vrijeme isplaćivao minimalnu plaću – zakidajući proračun i izrugujući se ostalim hrvatskim poreznim obveznicima. Želio bi postati predsjednik, a kakvu poruku šalje građanima? Minimalac svima!?!”, napisao je HDZ na svojoj Facebook stranici.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.