Screenshot

(FOTO) SKANDAL NAD SKANDALIMA! Biračima se šalju sramotne sms poruke, nemoćni starci se izvlače iz kreveta i odvlače na birališta!

Autor: S.V.

Uistinu skandalozna sms poruka cijelo jutro stiže na mobitele hrvatskih birača, a svojim sadržajem i insuiniranjem kome bi trebalo dati glas, vrlo izravno ukazuje na kupovinu glasova.

Osim besplatnog prijevoza, puta u Međugorje i 500 kuna bona za Konzum, gotovo prisilno odvlačenje starih i nemoćnih na biračka mjesta svjedoči o nevjerojatnoj želji da se glas da određenom kandidatu.

O ovakvim nedopuštenim ponašanjima na svojim je stranicama objavio i GONG, no nije poznato jesu li u posjedu jednog od primjeraka skandaloznog listića iz dijaspore na kojem je ime samo jednog predsjedničkog kandidata.




Autor:S.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.