Screenshot/Youtube

Žena tuži luksuzni hotel: ‘Čim sam popila gutljaj vode, shvatila sam što je netko stavio u bocu’

Autor: Zlatko Govedić

Par pod pseudonimom Jane i John Doe tuži hotelski lanac Ritz-Carlton jer je navodno dobio bocu vode u kojoj se nalazila sperma nekog zaposlenika hotela.

Besprijekoran četverodnevni boravak u hotelu Ritz-Carlton u Half Moon Bayu (Kalifornija, SAD) prošlog studenog pretvorio se u noćnu moru kada je supruga zatražila nekoliko boca vode.

Pošto su im ih zaposlenici hotela dostavili, Jane Doe stavila je jednu od boca na noćni ormarić i zaspala. Tijekom noći se probudila, popila gutljaj vode i odmah shvatila da nešto nije u redu. Voda je imala čudan okus koji je prepoznala.

Zgrožena, ponižena, osramoćena…

Ona ju je otvorila, popila gutljaj i odmah znala da nešto nije u redu s tekućinom koju je upravo progutala. Jane Doe bila je zgrožena, prestrašena, ponižena i osramoćena, ali podijelila je svoje sumnje sa suprugom, koji je zatim zamolio hotelsko osiguranje i predstavnike uprave da pozovu policiju.

Par je policiji rekao da boca vode koju im je dostavio osoblje luksuznog hotela sadrži “vodu kontaminiranu spermom”, a policajci su bili prisiljeni uzeti uzorak za analizu. Na šok svih, rezultati testiranja pokazali su da je voda doista sadržavala ljudsku sjemenu tekućinu.

“Ritz-Carlton je naknadno poslao bocu s vodom u laboratorij na analizu, a testiranje je potvrdilo da voda sadrži spermu”, navodi se u tužbi podnesenoj 12. listopada.
Spoj iz noćne more: Mladi par susreo se u restoranu i sve je teklo glatko dok konobar nije donio račun

Bol, nervoza, šok…

Mediji navode da hotel neće predati bocu vode ili kopiju rezultata testiranja pravosudnim organima na analizu te da neće otkriti identitete zaposlenika hotela koji su bili dežurni tog dana kako bi se njihove prošlosti i kaznena povijest mogli istražiti.
Par sada tuži hotelski lanac zbog toleriranja ponašanja svojih zaposlenika, optužujući ga za spolno zlostavljanje, namjerno nanošenje emocionalne štete te nemar i gubitak supružničkih prava, tvrdeći da su njihovi postupci ili nedjelovanje uzrokovali simptome poput “duševne boli, nervoze, anksioznosti, tuge, zabrinutosti, šoka, poniženja i sramote”.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.