ZABRANJENI VIDEO: Soros priznaje da je ponosan jer je služio nacistima!

Autor: Z. K.

Soros u videu vrlo neopterećeno priznaje da je bio nacistički kolaborator i da se ne kaje, te da je ponosan na način na koji je preživio u ratu

Svijet danas živi u prikrivenom modernom nacizmu iako to mnogi neće priznati. Međutim većina monstruoznih zakona iz tog vremena danas je potpuno legalna. Ubijanje nemoćnih, slabiijih, nerođenih, sterilizacija i kastracija stanovništva – sve je to u rukama istih onih ljudi koji su pomagali i sam nacizam. Ništa se tu promijenilo nije. Rockefeller foundation, Rothschild foundation, Soros i drugi sluge Novog svjetskog poretka financirali su i pomagali sve zločine, ratove i depopulacije čovječanstva kroz povijest a sve u službi antikristove vladavine! Da je Soros pomagao nacistima priznaje on sam, a da ga ti isti koji su stajali iza ovog genocidnog projekta podržavaju danas vidljivo je  svima.

Naime, u poznatoj televizijskoj emisiji “60 minuta” vodio se razgovor sa George Sorosom koji je priznao da se ne kaje zato što je pomagao nacistima krasti od Židova tijekom Drugog svjetskog rata.  Imao je nepunih 14 godina kada su nacisti okupirali Mađarsku, poslije čega je židovskoj djeci postalo zabranjeno da pohađaju škole, a morali su se prijaviti i Židovskom vijeću.  Kada mu je naređeno da odnese obavijesti o deportaciji drugim Židovima, odbio je, i počeo se skrivati. Neko vrijeme ga je čuvao mađarski ministar poljoprivrede koji ga je predstavljao kao svoje kumče. Intervju je snimljen prije 15 godina. Soros je u njemu vrlo neopterećeno priznao da je bio nacistički kolaborator i da se ne kaje, te da je ponosan na način na koji je preživio u ratu.  Ovaj video je nestao s interneta, no ponovo se pojavio negdje prije mjesec dana na Youtubeu. Čovjek koji stoji iza svih svjetskih ‘ružičastih revolucija’, koji ima razne organizcije po čitavom svijetu koje rade na destabilizaciji demokratski izabranih vlada u videu je naveo da je tada imao samo 14 godina i da mu se tada izgradila njegova osobnost i karakter.

Ostatak pogledajte u videu prije nego što ponovo nestane s interneta:

U čemu je fora? Soros nije pravi Židov >>>HAZARI (LAŽNI ŽIDOVI) – najveći su neprijatelj čovjeka, a o njima se ne zna ništa!

 

 

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.