Ilustracija

WIKILEAKS OTKRIVA: Evo tko je uništio tajnu američku bazu na Mjesecu! Ondje je još netko

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Ideja da se na Mjesecu možda događa nešto čudno uopće nije nemoguća. Dokument Wikileaksa “Izvještaj o uništenju tajne Mjesečeve baze, koje je počinio SSSR” govori o mogućim svemirskim ratovima koji se vode u tajnome svijetu.

Sam dokument ne samo da otkriva realnost ovih navodnih ratova nego i mogućnost “Tajne baze Mjeseca” koja pripada Sjedinjenim Državama, a koja je očigledno funkcionirala dok je nije uništio SSSR.

Jedan drugi dokument američke vlade jasno pokazuje da im je izgradnja baze na Mjesecu jedan od ciljeva, što potiče još iz 1966. godine.

Jedan dio dokumenta glasi, pozivajući se na predsjednike Kennedyja i Johnsona u izjavi Georgea P. Millera:

“Vjerujem da možemo postići cilj koji su postavili predsjednici Kennedy i Johnson: slijetanje na Mjesec prije 1970. godine. Moje samopouzdanje u našu brzo napredujuću znanost i tehnologiju jest takvo da si mogu vizualno predočiti mnogo dramatičnija dostignuća, iako neću napraviti vremenski raspored za njih. Na prvom je mjestu istraživanje Mjmesečeve površine i vjerojatno uspostavljanje jedne ili više stalnih baza”.
Dalje, desetljećima su deklasificirani stari dokumenti koji govore o toj temi, što pokazuje koliko je ozbiljno i moguće napredovanje na tim poljima.

Još jedan dokument Wikileaksa, u obliku e-maila, koji je političaru Johnu Podesti poslao dr. Edgara Mitchel, astronaut misije Apolo 14, i dr. Caroll Rosen. On glasi:

“Dragi Johne, budući da se trka ratovanja u svemiru rasplamsala, osjećao sam da bi trebalo da budete svjesni nekoliko čimbenika dok vi i ja zakazujemo razgovor na Skypeu. Zapamtite, naš nenasilni E.T. iz susjednog univerzuma pomaže nam da donesemo energiju nulte točke na Zemlju. Neće tolerirati bilo kakav oblik vojnog nasilja na Zemlji ili u svemiru. Sljdeće informacije u kurzivu podijelila je sa mnom kolegica Caroll Rosen, koja je blisko surađivala nekoliko godina s Wernerom von Braunom prije njegove smrti. Caroll i ja smo radili na Ugovoru o sprečavanju postavljanja oružja u svemir.”
Članovi Društva za planetarno istraživanje SETI nedavno su u časopisu Space Exploration objavili članak o određenim karakteristikama na dalekoj strani Mjeseca koje se pojavljuju u krateru Paracelsus C, pod nazivom “Analiza slike neobičnih struktura na dalekoj strani Mjeseca u krateru Paracelsus C”, tvrdeći da bi te osobine mogle biti umjetnog podrijetla.

Studija ima veliku težinu kada je riječ o postojanju izvanzemaljaca:

“Mainstream znanstvenici često odbacuju anomalije zasnovane na samoj temi, tj. da na Mjesecu ne mogu postojati izvanzemaljski artefakti, jer na Mjesecu (ili drugim planetima) ne postoje izvanzemaljski artefakti. Takav pogled je primjer kružnog rezoniranja, zasnovan na uvjerenju da izvanzemaljci ne postoje ili ako postoje da nisu mogli doći u naš Sunčev sustav.”

Istina je, “postoje obilni dokazi da nas kontaktiraju, da nas civilizacije posjećuju već dugo vremena”, kaže dr. Brian O’Leary, bivši astronaut NASA-e i profesor fizike na Princetonu.
Kada je riječ o Mjesecu, baze koje je stvorio čovjek možda nisu jedine.

Što se tiče naših vlastitih baza, Carl Wulf, koji je bio precizni tehničar za fotografiranje elektronike u zrakoplovnoj bazi Langley, postao je poznat kada je dao svoj iskaz u Nacionalnom klubu zamedije u Washingtonu, DC, u okviru otkrivanja projekta dr. Stevena Greara.

Wulfovo svjedočenje otkrilo je da je odveden u mračnu sobu gdje su razvijane slike iz NASA-ina lunarnog orbitera i spojene u kompozitne slike nazvane “mozaici”.

“Prišli smo s jedne strane laboratorija i on je rekao: ‘Usput, otkrili smo bazu na stražnjoj strani Mjeseca’.”

Dr. John Brandenburg, zamjenik menadžera misije na Mjesec “Klementina”, koja je bila dio zajedničkog svemirskog projekta Organizacije za zaštitu od balističkih raketa (BMDO) i NASA-e, također je napravio nekoliko fascinantnih otkrića. Misija je otkrila vodu na Mjesečevim polovima 1994. godine. No, prema dr. Brandenburgu, misija “Klementina” imala je drugi cilj:

“Misija Klementina bila je misija koja je u osnovi provjravala gradi li netko baze na Mjesecu za koje mi nismo znali. Jesu li ih širili? Od svih slika koje sam vidio s Mjeseca, koje prikazuju moguće strukture, najimpresivnija je slika rekto-linearne strukture miljama široke. Izgledala je nevjerojatno umjetno i nije trebalo da bude ondje. Kao netko iz zajednice svemirske obrane, na bilo koju takvu strukturu na Mjesecu gledam s velikom zabrinutošću jer to nije naša, ne postoji način da izgradimo nešto takvo. To znači da je neko drugi gore.”

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.