Screenshot/Youtube

(VIDEO) Zašto NASA istražuje snimku NLO-a nad španjolskim gradom!?

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U ranim jutarnjim satima 14. rujna Alejandra Molla probudila se uslijed snažne oluje nad gradom Alicanteom u Španjolskoj. Stoga je odlučila snimiti video snimku impresivne oluje.

No za vrijeme snimanja nešto je na nebu privuklo njezinu pozornost. Brzo pokretna posuda poput srebrnog tanjura zavirila je preko neba i nestala u oblacima (pogledajte video na 04:57).

Molla je snimke poslala na analizu na Sveučilište u Alicanteu. Istraživači su primijetili neobjašnjiv objekt na snimci. U razgovoru sa španjolskim novinama, Agencia 6, Molla je primijetio da bi njegov videozapis mogao poslužiti kao dokaz prvog pravog viđenja NLO-a u gradu.

Video je podijelila “Agencija 6” preko svoje web stranice.

Tada je NASA također kontaktirala Agenciju 6 u vezi sa snimkom. NASA je željela proučiti izvorni video kako bi utvrdila pravu prirodu objekta.

Međutim, NASA nije dala nikakve izjave u vezi s video istragom.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.