Screenshot/Youtube

(VIDEO) Vratio sam se 66 milijuna godina u prošlost i bio s dinosaurima: Evo dokaza!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Anonimus koji je skriva identitet iza zamagljenog lica tvrdi da dolazi iz 2082. godine te da je putovao kroz vrijeme, no ovaj put u daleku prošlost.

Govoreći za ApexTV, “putnik kroz vrijeme” kaže da je otputovao 66 milijuna godina unatrag u vrijeme krede te da je uživo i to izbliza vidio dinosaure.

Pokazao je i fotografiju na kojoj se može vidjeti ljubičasti tiranosaur (Tyrannosaurus Rex).

Bizarna fotografija, koja izgleda kao CGI kompozit, izgleda kao da pokazuje mutnog T-Rexa koji hoda preko pustinje s nekim oblacima ili planinama u pozadini.

“Putnik kroz vrijeme” kaže: “Možete vidjeti kako ova fotografija pokazuje stvarnog živog tiranosaura koji je snimljen fotoaparatom, a ja sam ga uslikao iz vremenskog stroja u kojem sam se nalazio”

“Pozivam stručnjake da ispitaju ovu fotografiju pa ćete vidjeti da ni na koji način nije obrađena ni lažirana”, izjavio je na kraju videa.

Postavlja se pitanje zašto nije napravio više fotografija ili ponio video kameru pa snimio T-Rexa kako mu juri ususret.

Većina komentatora misli da je riječ o gluposti. No opet, nikad se ne zna…

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.