Screenshot/Youtube

(VIDEO) Vjernici pohrlili da ugledaju lik Isusa na križu koji se manifestirao uoči Uskrsa

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Stotine mještana početkom travnja izašle su na ulice kolumbijskoga grada Maganguéa kako bi svjedočili onome što su vjerovali da je vizija Isusa. Neočekivano okupljanje, s obzirom na mjere sprječavanja epidemije koronavirusa, dogodilo se pošto se slika Isusa pojavila u gornjim granama stabla.

Bez maski i bilo kakve zaštitne opreme, građani su počeli moliti ispod stabla vjerujući da je ono čemu su svjedočili znak božanske intervencije.

(VIDEO) Policajci objavili snimku paranormalnog fenomena: ‘Što se to zbiva u našoj garaži?’

“Ljudi su trčali sa svijećama i pretvorili tu ulicu u mjesto hodočašća. Susjedi su veoma zabrinuti, jer vjernici masovno priistižu”, rekao je novinar Rodolfo Zambrano.

“Snimke i fotografije prizora potvrđuju da je oblik na vrhu stabla doista neobično sličio liku Isusa na križu, međutim dodatne fotografije snimljene tijekom dana pokazale su da je riječ o pareidoliji, tj. fenomenu optičke iluzije”, dodao je Zambrano.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.