Screenshot/Youtube

(VIDEO) Usred lika u žitu pojavio se križ! Postoji li veza izvanzemaljaca i vitezova templara?

Autor: Zlatko Govedić

Lik u žitu još privlači znatiželjne posjetitelje gotovo tjedan dana pošto se pojavio na sjeveru Francuske. Mjesto kraj kojega se lik pojavio zove se Vimy.

Okrugli uzorak spljoštene pšenice koji prikazuje križ u središtu primijetio je lokalni farmer 5. srpnja. Neki entuzijasti prešli su na stotine kilometara kako bi posvjedočili ovom neobičnom fenomenu.

Umirovljena učiteljica tehnologije bila je među desetak posjetitelja koji su u subotu popodne došli na teren i prešli više od 40 kilometara kako bi prvi put doživjeli stajanje unutar lika u žitu.

Rekla je da vjeruje da križ upućuje na vitezove templare i burnu prošlost tog područja, opustošenog borbama u Prvom svjetskom ratu.

Poljoprivrednik koji je vlasnik polja rekao je lokalnim medijima da je bio šokiran zanimanjem za lik u žitu, za koji je rekao da ga je koštalo 2000 do 3000 četvornih metara pšenice, koja je trebala biti ubrana sljedeći tjedan.

Neki vjeruju da su likovi u žitu izvanzemaljskoga podrijetla.




KRUGOVI U ŽITU: Poruke u binarnom kodu potječu od izvanzemaljaca ili ljudi iz budućnosti




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.