Screenshot/Youtube

(VIDEO) Upozorenje zviždača u Pentagonu: ‘NLO-i lete na našem nebu i mi tu ne možemo ništa’

Autor: Zlatko Govedić

Zviždač koji je vodio Pentagonov strogo tajni program NLO-a upozorio je da bi uskoro objavljeno izvješće o neidentificiranim zračnim pojavama moglo otkriti najveće propuste američke obavještajne službe od 11. rujna.

Luis Elizondo, bivši voditelj Naprednog programa za identifikaciju svemirskih prijetnji (AATIP), rekao je da je vidio “vrlo vrlo uvjerljive” podatke koji potvrđuju postojanje tehnološki naprednih NLO-a.

Direktor Nacionalne obavještajne službe i Odjela za obranu do 1. lipnja trebao bi objaviti dugo očekivano izvješće o neidentificiranim zračnim pojavama (UAP).

Krajem prošle godine, naime, otkriveno je da je opskurni “komentar odbora” priložen činu ovjeravanja obavještajnih službi intrigantno spominjao fenomen NLO-a.

U komentaru, Senatski obavještajni odbor “nalaže [ravnatelju nacionalne obavještajne službe], u dogovoru s ministrom obrane i šefovima takvih drugih agencija… da podnese izvješće u roku od 180 dana od dana donošenja zakona, kongresnim odborima za obavještajne službe i oružane službe za neidentificirane zračne pojave”.

Kako stvari stoje, rok od 180 dana uskoro će isteći, a izvještaj će biti predstavljen 1. lipnja. Prema Elizondu, izvješće bi moglo učiniti više od pružanja otkrivanja NLO-a. Moglo bi također otkriti neuspjeh američke vlade da identificira visokotehnološke prijetnje stranih zemalja, ponajprije Rusije i Kine.

Također je izjavio da je tijekom svog boravka u programu “vidio veoma veoma uvjerljive podatke koji sugeriraju da na našem nebu postoje tehnološki napredni objekti”.




“Nešto je na našem nebu, ne znamo što je to, ne znamo kako to funkcionira, ne znamo u potpunosti što može, ne znamo tko je za volanom, ne znamo njegove namjere i mi tu ne možemo ništa”, zaključio je Elizondo.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.