fbpx
Screenshot/Youtube

(VIDEO) UKLETA TRGOVINA: ‘Ovo je najčudnija stvar koju sam ikada vidio! Čini se da nas duhovi proganjaju neprekidno’

Autor: Zlatko Govedić

Barnsleyeva staretinarnica u South Yorku (Engleska, UK) poznata je po “paranormalnim fenomenima” o kojima se često piše u medijima. Sadašnji vlasnik Daniel Parker tvrdi da su se u zgradi, koja datira iz 19. st. te se nalazi nasuprot groblju, događali “svi mogući” neobjašnjivi incidenti otkako je otvorio trgovinu antikvitetima u toj zgradi još 2016. godine.

“Broj čudnih incidenata koji su se ovdje dogodili tijekom godina apsolutno je bizaran. Inače sam skeptičan prema paranormalnim aktivnostima i svemu tome, ali stvari koje sam vidio natjerale su me da razmislim dvaput. Dovoljno je da samo stanem za blagajnu i stvari će početi padati s polica, što ne bi bilo čudno da se dogodi nekoliko puta, no to se događa stalno. Ljudi koji znaju za takve stvari misle da u trgovini ima duhova, sablasti i sl.”, priča Parker.

Niz snimaka nadzornih kamera pokazuje narav brojnih takvih incidenata u kojima predmeti padaju s polica ili se pak u samoj trgovini pojavljuju čudne pojave nalik na maglu.


Parkerov prvi susret s neobjašnjivim dogodio se malo prije samog otvaranja trgovine.

“Električar me nazvao i rekao da se razbilo staklo i rasulo po podu. Nisam mogao objasniti kako se to moglo dogoditi pa sam pogledao snimku. Vidio sam da je ormarić eksplodirao. To je najčudnija stvar koju sam ikada vidio. Što se uopće moglo dogoditi?”, pita se Parker.

“Duhovni medij” koji je potom proveo noć u trgovini izvijestio je da je osjetio prisutnost duhova dvoje male djece u zgradi.

Mogu li oni biti odgovorni za neobične pojave ili ipak postoji racionalno objašnjenje?
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.