(VIDEO) U Rusiji pronađene nanostrukture stare 300.000 godina! Ovo je teorija njihova podrijetla

Autor: ZG/Dnevno.hr

Tijekom geološke istraživačke misije 1991. godine, čija je svrha bila vađenje zlata na planini Uralu u Rusiji, pronađene su sićušne strukture za koje se smatra da su proizvod drevne civilizacije koja je bila sposobna razviti nanotehnologiju prije oko 300.000 godina.

Ruska akademija znanosti provela je nekoliko testova na ovim misterioznim objektima i rezultati su bili veoma zanimljivi. Istraživači su otkrili da su najveći dijelovi koji su otkriveni gotovo u potpunosti izrađeni od bakra, a manji od volframa i molibdena.

Materijali su podvrgnuti opsežnijem istraživanju nekoliko godina nakon otkrića kako bi se doznalo više o tajanstvenim objektima i njihovu sastavu, a akademiji, metali nisu sami po sebi nastali u prirodi, što znači da imaju umjetno tehnološko podrijetlo, drugim riječima – proizvedeni su.

Prema raspoloživim informacijama, ove nanostrukture pronađene su na dubini između 10 i 40 stopa, a istraživanja pokazuju da su stari između 20.000 i 300.000 godina.

Debata o ovim objektima nastavit će se zbog njihove “misteriozne”, tj. sve dok postoji mogućnost da su te nanostrkture mogle nastati od drevne civilizacije koja je živjela na Zemlji prije stotinu tisuća godina, a druge mogućnosti ne mogu se isključiti.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.