Screenshot/Youtube

(VIDEO) Tragovi izvanzemaljaca na Južnome polu? Na Antarktici otkrivene tri piramide

Autor: ZG/Dnevno.hr

Od početka ove godine internet je preplavljen fotografijama servisa Google Earth koje prikazuju kontinent Antarktiku. Posebno šokiraju građevine koje izgledaju kao piramide u ledenom pejzažu.

Fotografije prikazuju tri piramide, slične poznatim piramidama u Egiptu. Jesu li to autentične piramide koje je drevna civilizacija stvorila svojim rukama?

Postoje brojne teorije o podrijetlu tih piramida. Neke od najkontroverznijih jesu da su piramide ostatci ranije civilizacije Atlantide na Antarktiku, ili da su ih izgradili izvanzemaljci.

Neki stručnjaci smatraju da su “piramide” zapravo – “nunataki”, tj. vrhovi planina koji izviru kroz led i koji su viši od okolnog terena.

Dvije  piramide nalaze se na udaljenosti 16 km od obale, dok je treća u blizini obale.

To otkriće ukazuje da je Antarktika mogla biti naseljena ljudima u proteklih 6.000 godina. U to vrijeme čovjek je gradio piramide u Starome svijetu.

Bez obzira na podrijetlo snježnih piramida, otkriće tih misterioznih osobina povećat će spekulacije o mogućem ljudskom boravku na Antarktici u novijoj povijesti čovječanstva.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.