Screenshot/Youtube

(VIDEO) SIMBA, ČUJEŠ LI? Za najduže kozje uši na svijetu ne postoji kategorija u Guinnessovoj knjizi rekorda, ali mnogi misle da bi trebala

Autor: Zlatko Govedić

Rođena prošlog mjeseca u Karachiju u Pakistanu, ova izvanredna koza, nazvana Simba, koja ima uši duge 54 cm postala je svojevrsna medijska senzacija u zemlji.

Uzgajivač Mohammad Hasan Narejo kaže da su Simbine uši toliko duge da ih mora presavijati kako bi spriječio kozu da stoji na njima.

Trenutačno se nada da će životinju priznati Guinnessova knjiga rekorda, ali trenutno ne postoji kategorija za “najduže kozje uši na svijetu”, pa umjesto toga pokušava predložiti Simbu za kategoriju “najduže uši na svijetu”.

Zasigurno nije dugo trebalo da kozine izvanredne uši privuku pozornost medija.

“Unutar 10 do 12 dana nakon rođenja već se pojavila u svim nacionalnim i međunarodnim medijima i pobijedila na natjecanju ljepote. Unutar 30 dana postala je toliko popularna da bi čak i poznatoj osobi trebalo 25 do 30 godina da postigne tu razinu slave”, našalio se Narejo.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.