Screenshot/Youtube

(VIDEO) Signal iz svemira koji je trajao pola sekunde istodobno je uzbunio i oduševio cijeli svijet

Autor: Zlatko Govedić

Ugašena zvijezda s druge strane Mliječne staze prije trideset tisuća godina emitirala je snažnu mješavinu radio i rendgenske energije. Taj se signal 28. travnja 2020. nadvio nad Zemlju, aktivirajući alarme opservatorija širom svijeta.

Većina brzih radioeksplozija potječe s udaljenosti od stotina milijuna svjetlosnih godina. No, ova je došla iz naše galaktike.

Signal je nestao za pola sekunde, ali to je znanstvenicima bilo dovoljno da potvrde da su otkrili nešto izvanredno: prvu brzu radioeksploziju koja je nastala od poznate zvijezde u Mliječnoj stazi.

Ovo otkriće je bilo moguće samo zato što je više teleskopa na Zemlji i u orbiti moglo istovremeno uhvatiti prasak, i to u mnogim valnim dužinama u elektromagnetnom spektru.

Daljnja suradnja između institucija neophodna je da bi se te tajanstvene pojave dovele u fokus.

ISTINA CIA-e O VIDOVNJACIMA: Obavještajni podaci prikupljani su ‘psihoenergetikom, telepercepcijom i telepatijom’

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.