Ilustracija/Screenshot/Youtube

(VIDEO) Poznati ufolog razotkriva: ‘Ovo je uznemirujući razlog zbog kojeg nam vlade šute o NLO-ima!’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Poznati ufolog Steven Greer smatra da su izvanzemaljci stvarni te da posjećuju Zemlju od pamtivijeka. Smatra da postoje snažni dokazi koji podržavaju ideju da su NLO-i bili među nama u više navrata te poziva svjetsko javno mnijenje da traži objavljivanje istine.

“Civilizacije koje posećuju naš planet svakako su se povećale nakon što smo počeli rabiti atomsko oružje, a postoji jasan dokaz da su oni zabrinuti zbog naših destruktivnih sposobnosti i oružja za masovno uništenje, pa čak i ako pogledate moderno doba viđenja takozvanih NLO-a, oni su značajno porasli nakon što smo razvili atomsko i nuklearno oružje i hidrogensku bombu”, navodi Greer i nastavlja: “To je činjenica. Imamo mnogo tajnih svjedoka koji su nazočili u nuklearnim objektima gdje bi nas ti izvanzemaljski subjekti došli promatrati”.

Prema Greeru, ne samo da vlade širom sveta prikrivaju posjete NLO-a nego i nove tehnologije koje premašuju sadašnja prijevozna sredstva i izvore energije koje se također čuvaju kao tajna. Naime, “znanje o njihovu postojanju potkopalo bi sadašnji makroekonomski sustav, što bi izravno utjecalo na raspad gospodarstva, a neki smatraju da bi u mnogim dijelovima svijeta došlo do bezvlašća i kaosa”, zaključuje Greer.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.