ACode

(VIDEO) Podudarnost koja ne može biti slučajna: Veliku piramidu izgradili izvanzemaljci!

Autor: ZG/Dnevno.hr

Autor drevne teorije o izvanzemaljcima Zecharia Sitchin analizirao je i preveo drevne tekstove iz egipatskog, babilonskog i asirskog doba.

Otkrio je poseban odlomak iz Izgubljene Enkijeve knjige koja ukazuje na to da je mezopotamski “bog” Enlil sam izgradio egipatsku Veliku piramidu, “ispunjenu komorama i “pulsirajućim kristalima”.

U prijevodu: “Sunčeva svjetlost do horizonta što se odražavala, bila je noću kao vatreni stup. Snaga svih kristala do neba u snopu koji je fokusiran.”

Znanstvenici su otkrili da piramida može koncentrirati elektromagnetsku energiju u svojim unutarnjim komorama i ispod baze. Teoretičari zavjere ukazuju na Sitchinov prijevod kako bi pokazali da je Enlil napravio piramidu s isprva neiskorištenom energijom.

Neki pak smatraju da bi se piramida mogla rabiti kao transporter. Dakle, ako ste stajali na ulazu u Kraljevsku komoru kada je Zemlja bila usklađena s maksimalnom elektromagnetskom energijom, ona je mogla teleportirati čovjeka kroz svemir.

“Izvanzemaljci su odabrali ovo mjesto s razlogom”, objašnjavaju teoretičari. Geografske koordinate Velike piramide su 29.9792458 stupnjeva sjeverne geografske širine, a brzina svjetlosti iznosi 299.792.458 metara u sekundi.

Ljudi nisu mogli mjeriti brzinu svjetlosti s takvom preciznošću sve do 1950. godine. “Ova upečatljiva sličnost teško se može prihvatiti kao puka slučajnost”.

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.