Ilustracija

(VIDEO) POČINJE APOKALIPSA? Jesu li stanovnici ovoga gradića prvi začuli zvuk sedam nebeskih truba opisanih u Otkrivenju?

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U večernjim satima 9. i 10. prosinca prošle godine stanovnici nizozemskoga grada Valkenswaarda čuli su glasan zloslutan zvuk truba, za koji se čini da je došao “s neba”.

Ovaj nevjerojatan fenomen zabilježio je mještanin Roy van Zon čije su objave na društvenim mrežama pobudile veliko zanimanje i raspravu.

“Primio sam poruke od ljudi da kažu da sam to uređivao, ali to nisam učinio”, rekao je tijekom radijskoga intervjua i dodao: “Drago mi je što nisam jedini koji je čuo te zvukove jer sam mislio da ću poludjeti”.

Zvukovi podsjećaju na trube no nije jasno što ih proizvodi ni koliko je izvor mogao biti udaljen.

Dok su ih neki korisnici društvenih mreža uspoređivali sa zvucima apokaliptičnih truba opisanih u biblijskoj knjizi Otkrivenje 8:6-9, 19 i 11:15-19, drugi smatraju da je riječ o nečemu sasvim bezazlenom, poput zvuka dizalice koja se kreće na vjetru ili neke druge vrste industrijskih strojeva.

Odgovora zasad nema.




Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.