Screenshot/Twitter

(VIDEO) Njujorčanin tvrdi da demonska beba opsjeda njegov stan, ima i dokaze!

Autor: dnevno.hr

Osim fotografija na kojima se vidi duh, mladić je objavio i video u kojem se vidi kako se stolica pomiče sama od sebe

Adam Ellis, mladić iz New Yorka, uvjeren je da njegov stan na Manhattanu opsjeda jezivi duh djeteta koji se zove “Dragi David” (Dear David).

Duh je uspio prijeći u našu dimenziju pa ga Ellis može fotografirati. Prije tri mjeseca započeo je objavljivati priču o Davidu na svome Twitteru, pa ga sada prate tisuće ljudi diljem svijeta.

Sve je počelo 7. kolovoza kada je napisao: “Dakle, moj stan opsjeda duh mrtvog djeteta koji me pokušava ubiti. Prvo mi se pojavljivao u snovima, ali mislim da je sada prešao granicu i dospio u realni svijet”.

U opisu svojih iskustava bliskih susreta s duhom, Ellis navodi: “Neko je vrijeme samo zurio u mene, a onda je ustao iz stolice i krenuo prema mojoj postelji. Nisam se mogao pomaknuti. Bio sam paraliziran. Prije no što mi se približio, uspio sam se probuditi vrišteći”.

Osim fotografija na kojima se vidi “Dragi David”, Ellis je postavio i video u kojem se vidi kako se stolica pomiče sama od sebe.

Prošlo je šest dana od Ellisova posljednjeg tweeta u kojem je rekao: “Sjedim, dakle, u svom naslonjaču i ludim! Sasvim sigurno neću moći zaspati. Osjećam da ovo jednostavno moram reći”.

Ili ga je “David” konačno ubio ili mladi Njujorčanin smišlja svoju novu priču… Prosudite sami.

 

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.