Screenshot/Youtube

(VIDEO) Neobični tragovi diljem planeta ukazuju na postojanje drevne civilizacije divova?

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U kolovozu 2016. u kineskoj pokrajini Guizhou skupina planinara sasvim je slučajno došla do nevjerojatnog i neobjašnjivog otkrića.

Tijekom planinarenja, fotografi su naišli na niz tragova u tlu koji su izgledali jezivo slično tragovima koje bi načinili ljudi kada bi hodali bosi. Prema procjeni istraživača, dugački su gotovo dva metra i nabijeni u tlo gotovo tri centimetra. To bi značilo da masivni otisci vjerojatno pripadaju osobi koja je viša od trinaest metara.

Mnogi odbacuju tragove kao prijevaru, što je i razumljivo, osim što ovo nije prvi put da su takvi tragovi otkriveni.
Prema nekim entuzijastima, 1912. u Južnoj Africi otkriven je trag dug četiri metra, star više od dvjesta milijuna godina, što bi sugeriralo postojanje drevne civilizaciju divova.

Tome u prilog govore bezbrojne priče iz norveške, indijske, mayanske, aztečke i grčke tradicije, kao uostalom i Biblija. Posebno je zaprepašćujuće što je tvorac traga otkrivena 1912. godine morao biti visok više od dvadeset sedam metara, po čemu je div otkriven u Kini, patuljast u odnosu na njega.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.