Screenshot/Youtube

(VIDEO) ‘NE JEDNO ČUDOVIŠTE NEGO DVA’ Legendarni lovac na Nessie objavio novu intrigantnu snimku

Autor: Zlatko Govedić

Amaterski lovac na Nessie, koji je tijekom godina napravio veći broj snimki navodnih anomalija u vodi, tvrdi da njegove najnovije snimke pokazuju dokaze o postojanju više od jednog čudovišta iz Loch Nessa.

Video, koji je snimljen web kamerom koja gleda na jezero, doduše prikazuje dvije odvojene anomalije u isto vrijeme, ali su toliko nejasne da ih je nemoguće razaznati.

“Očito je da se dvije grbe poput Nessie pomiču u razdoblju od dvije minute, a veća grba od njih dvije promijenila je položaj od manje. S obzirom na činjenicu da između objekata nema vidljivog poremećaja vode, morali biste se složiti da su to dva odvojena bića koja se kreću”, tvrdi Eoin O’Faodhagain (58), lovac na Nessie.

Na njegovom se YouTube kanalu nalazi nekoliko desetaka isječaka snimljenih s raznih web kamera u posljednjih nekoliko godina. Naravno da on za svaki kaže kako prikazuje dokaze o stvorenju.

Međutim, web-kamere obično imaju nisku rezoluciju pa objekti u vodi nažalost ostaju nejasni. To znači da je nemoguće sa sigurnošću reći što bi oni mogli biti.

Ni ovaj posljednji primjer nije iznimka.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.