Screenshot/Youtube

(VIDEO) NASA NIJE STIGLA SAKRITI? Na površini Marsa otkrivena drevna sumerska statua!?

Autor: ZG/Dnevno.hr

Napravljeno je još jedno misteriozno otkriće na površini Crvenog planeta. Prema navodima lovaca na NLO-e, na fotografijama s rovera Curiosity može se vidjeti glava misteriozne statue. NASA-ini roveri u posljednje vrijeme objavljuju veoma čudne fotografije s Marsa na kojima se mogu vidjeti i kupole i razne druge građevine zakopane u pijesku.

Iako ima mnogih otkrića s Marsa koja se mogu racionalno objasniti, ima puno onih za koje je nemoguće pronaći bilo kakvo logično objašnjenje. Takav je slučaj s fotografijom na kojoj se može vidjeti drevna sumerska statua poput onih iz drevne Mezopotamije.

Stručnjaci za NLO-e kažu da se na fotografiji jasno vidi lice statue s dva oka, nosom, ustima i tipičnom špicastom bradom karakterističnom za drevne sumerske statue. Teoretičari drevnih izvanzemaljaca vjeruju da su Anunnakiji kolonizirali i Mars i Zemlju, što se može objasniti činjenicom da su Sumerani pisali brojne mitove o Marsu.

Dakle, da li je ova statua zaostavština nekadašnje kolonije drevnih vanzemaljaca? “Ako su Anunnakiji bili na Marsu kao što se vjeruje, nema dvojbe da na Crvenom planetu još ima tragova njihove civilizacije”, smatra većina komentatora na Youtubeu.

“Iako će mnogi ostati skeptični povodom ovog otkrića i mnogih drugih otkrića na Marsu, postoji više nego dovoljno dokaza koji podržavaju teoriju da je Mars bio naseljiv i naseljen u dalekoj prošlosti. Otkriće drevne marsovske atmosfere, tekuće vode, metana i biološki korisnog dušika na površini Marsa ukazuju na to da je ovaj planet sigurno na neki način povezan sa životom na Zemlji.


Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.