Screenshot/Youtube

(VIDEO) NAPOKON DOKAZI: Amerikanci imaju misteriozno oružje u obliku izvanzemaljskih letjelica!

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Dana 3. srpnja 2019. objavljena je fotografija letećeg pravokutnika u obliku NLO-a u blizini otoka Mauija, (Havaji, SAD) koji je snimljen godinu dana prije, a fotograf ju je otkrio tek nedavno.

Ono što je izvanredno na fotografiji jest to što prikazuje ono što izgleda kao da je vrlo slično onome što je snimljeno u blizini zrakoplovne baze MacDill u listopadu 2017., za koju neki komentatori smatraju da je platforma za tajno oružje kojim se koristi američko ratno zrakoplovstvo.

Neki komentatori smatraju da je riječ o obaranju nuklearne balističke rakete usmjerene na Havaje 13. siječnja 2018. godine.

Iako je fotografija napravljena 24. svibnja 2018. godine, fotograf je tek 3. srpnja 2019. uočio i prijavio misteriozni pravokutnik.

To sve podsjeća na događaj iz 2017. godine kada je Amerikanac Michael Salla napravio pet fotografija sličnog oblika na Floridi, u blizini zrakoplovne baze MacDill.
Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.