Screenshot/Youtube

(VIDEO) Na dnu mora otkriven kostur 30 metara, a nije kit! Je li moguće da je riječ o ogromnoj vrsti zmije?

Autor: Zlatko Govedić

Intrigantni video, koji je na Youtubeu objavila Deborah Hatswell iz organizacije “BBR Investigations”, prikazuje fosilne ostatke uistinu ogromnog bića.

Snimku snimljenu tijekom ekspedicije nafte i plina navodno je napravio radnik koji upravlja vozilima na daljinsko upravljanje na dnu oceana.

Snimka je napravljena 2017. godine u Sredozemnom moru. No objavljena je tek prije nekoliko dana.

“Sada moram naglasiti da su ovaj video snimili profesionalci koji rade pod vodom u oceanima širom svijeta. Oni znaju kosti kitova i s vremena na vrijeme ih naiđu. Dimenzije kostura na videozapisu ne uklapaju se u uobičajenu veličinu za bilo koji morski život na tom području. Kit ima tri oštrice na kralježničnim kostima, svaka međusobno udaljena 120 stupnjeva, a čini se da ih ovo stvorenje ima samo dva”, navodi Hatswell.

“Kosti bi mogle biti vrlo drevne jer sam vidio mnogo glinenih amfora kako vire iz blata i tu bi mogle biti tisućama godina. Kostur je dug oko 30 metara. Izgleda kao da pripada nekoj vrsti ogromne zmije”, dodaje radnik koji je napravio snimku.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.