Screenshot/Youtube

(VIDEO) MOŽE LI BIZARNIJE? Žena se pojavila u studiju s ‘dečkom izvanzemaljcem’: ‘Nadam se da će me zaprositi’

Autor: Zlatko Govedić

Emanuela Rose vjeruje da je u vezi s izvanzemaljcem i nada se da će ju on zaprositi. U nedavnom zapanjujućem dijelu britanske dnevne TV emisije “This Morning”, voditelji Holly Willoughby i Phillip Schofield razgovarali su sa ženom koja je u prilično nekonvencionalnoj vezi.

Rose, koja tvrdi da su je oteli izvanzemaljci, prvi put je upoznala svoju “bolju polovicu”, čije je ime Emmanuel, “na NLO-u u društvu još četvorice izvanzemaljaca”.

Tijekom intervjua viđena je kako drži lutku izvanzemaljca na napuhavanje za koju tvrdi da je domaćin duhu njezina novog partnera.

“Lutka je ovdje kao sidro. Moj izvanzemaljski dečko komunicira sa mnom telepatski. Puno je snažnih vibracija koje mogu promatrati kao ljudsko biće pa mi ga je ovako lakše svakodnevno grliti i držati. Dakle, to je simbolički prikaz”, tvrdi Rose.

Ona također tvrdi da, iako je Emmanuel vodi na spojeve, ona ne može otići na njegov rodni planet.

“Jednom kada odete s izvanzemaljcem, zaboravit ćete Zemljane. Ako postoje dame koje slušaju ili muškarci ili bilo tko između njih koji je zainteresiran za zabavljanje s muškarcima, a vi ste umorni od muškaraca, preporučujem vam izvanzemaljce”, zaključuje Rose.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.