Youtube

(VIDEO) Kršćanin razotkrio maskirane izvanzemaljske brodove: ‘To su demoni, pali anđeli, koji nas žele pobiti!’

Autor: ZG/Dnevno.hr

Amaterski astronom i astrograf John Lenard Walson upotrijebio je poseban sustav teleskopskih kamera koje je dizajnirao za zumiranje i snimanje velikih zvjezdanih brodova u Zemljinoj orbiti. “Mnogi od njih prerušeni su u zvijezde i samo kad ih zumirate vidite da su brodovi”, navodi Walson.

Jesu li ti brodovi iz našeg tajnog svemirskog programa? Je li pak riječ o demonskim “izvanzemaljcima”, poznatima kao “palim anđelima” koji se pretvaraju da su nas učinili te da imaju pristup visokoj tehnologiji daleko naprednijoj od naše?

Walson smatra da ima dokaz kako su svi izvanzemaljci demoni.

“Ne samo neki, svi su demoni. Ako imate bilo kakve knjige ili DVD-ove o njima, bacite ih u smeće kako biste im zatvorili vrata! Sljedeće informacije cenzurirane su na svim vladinim NLO konferencijama. To je velika tajna, da demoni žele uništiti i ubiti kršćane. Dok god kršćani žive, možemo odbiti izvanzemaljce od sebe. Svaka otmica prestaje kad se Isusovo ime rabi da bi ga se zaustavilo. Proučavam NLO-e od 10. godine života i nikada nisam doznao za ovu malu tajnu! Bio sam ateist, ali Bog mi je pokazao istinu”, govori Walson.

Dodaje kako bi njegov video na Youtubeu “Unholy Communion” trebao da ima 50 milijuna pregleda, ali da ga administratori namjerno cenzuriraju.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.