Screenshot/Twitter

(VIDEO) KRALJICU ELIZABETU POSJETILI IZVANZEMALJCI? Na snimci jubileja vidi se neobičan objekt

Autor: Zlatko Govedić

Tijekom vikenda na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. kamerom je snimljen neidentificirani leteći objekt.

Dok se Ujedinjeno Kraljevstvo ujedinilo u proslavi 70 godina vladavine svoje kraljice, prva u povijesti te zemlje, gledatelji proslave jubileja uočili su nešto neobično u TV prijenosu događaja.

Neobično viđenje dogodilo se nakon prolaska nekoliko zrakoplova koji su za sobom ostavljali trag crvenog, bijelog i plavog dima.

Na televizijskim snimkama vidi se bijeli objekt, koji se prvi pojavljuje desno od mlažnjaka te se velikom brzinom kreće preko dima prema lijevoj strani u relativno ravnoj liniji.

Objekt ne pokazuje nikakve vidljive značajke i ne čini se da je zrakoplov. Također, kreće se prebrzo da bi bio dron.

Snimka je izazvala dosta zanimanja na internetu i navela korisnike društvenih mreža da nagađaju o tome što bi taj tajanstveni objekt mogao biti.

Video možete pogledati u nastavku.







Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.