Foto: Pixabay

(VIDEO) KOZMETIČARKA NAPUSTILA POSAO I POSTALA VJEŠTICA: Nećete vjerovati koliko ima klijenata i koliko zarađuje

Autor: Zlatko Govedić

Kozmetičarka koja je napustila posao friziranja i manikure sada zarađuje 7000 funti (7930 eura) mjesečno – kao vještica s punim radnim vremenom.

Jessica Caldwell (29) iz Swansea (Wales, UK) dala je otkaz nakon “duhovnog buđenja” dok je skrolala po Instagramu tijekom smjene kao tehničarka za nokte.

Pošto je na internetu kupila knjige o čarobnjaštvu, otkrila je svoj talent za čitanje tarot karata i ”zaljubila se u kristale”.

Jessica, koja sada ima više od 5000 klijenata, sada gata za razne ljude, uključujući slavne osobe i prijatelje.

“Uvijek sam bila vještica. Samo nikad do sada nisam imala alate za korištenje svoje moći. Intuicija je moćan alat koji nisam znala koristiti u svakodnevnom životu. Sada ga koristim u svojim gatanjima s potpunim strancima. Radim samo na Instagramu i zarađujem tri puta više nego u salonu”, priča Caldwell.

Britanci se sve više okreću “staroj vjeri”. Poganski festivali rasprodani su diljem Ujedinjenog Kraljevstva dok ljudi svih dobi koji se boje klimatskih promjena žele uspostaviti bliže veze sa Zemljom i istražiti “magičnu stranu planeta”.

Dok se manje od polovice stanovništva Ujedinjenog Kraljevstva identificiralo kao kršćani u prošlogodišnjem popisu stanovništva, 74.000 se izjasnilo da su pogani, što je za 17.000 više nego 2011. godine.




Poganska autorica Liz Williams, vlasnica internetske trgovine vješticama, rekla je: “Paganizam se posebno javlja u vremenima krize i ekstremnog stresa. Nažalost, veći dio ljudske povijesti bilo je vrijeme krize i ekstremnog stresa”.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.