Screenshot/Youtube

(VIDEO) Kineski rover na tamnoj strani Mjeseca snimio misteriozan kockasti objekt! Pljušte reakcije

Autor: Zlatko Govedić

Kineski rover Yutu-2 na Mjesecu je snimio veoma čudan objekt u daljini. Tijekom godina bilo je mnogo tvrdnji o anomalnim objektima na površini Mjeseca, no čini se da je ovaj autentičan.

Izlažući prepoznatljiv oblik kocke koji se na obzoru ističe u odnosu na crnilo svemira, misteriozni objekt privukao je pozornost kineskih znanstvenika koji su od tada odlučili poslati rover do kraja kako bi istražili što je to točno.

Činjenica da se nalazi na skrivenoj suprotnoj strani Mjeseca samo pojačava intrigu. Fotografija je već uspjela potaknuti znatiželju korisnika društvenih mreža koji su nagađali što bi taj tajanstveni predmet mogao biti.

Iako su se prijedlozi kretali od izvanzemaljske sonde do monolita iz filma “2001: Space Oydssey”, također je moguće da “kocka” zapravo nije ništa drugo nego obična gromada.

U svakom slučaju, uskoro bismo trebali doznati odgovor.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.