Screenshot/Youtube

(VIDEO) KAKVI ČUDACI! Pripadnici ovog društva tvrde da komuniciraju s izvanzemaljcima i ‘bogovima’

Autor: Z.G./Dnevno.hr

Društvo Aetherius osnovao je dr. George King koji je tvrdio da ga je 1958. kontaktirao napredni izvanzemaljac imenom Aetherius. Rekao je Kingu da je “izabran” te je dobio zapovijed: “Pripremite se, vi ćete postati glas međuplanetarnog parlamenta”.

Tako je, po njihovim riječima, dr. King postao glavna točka ljudskog kontakta s izvanzemaljcima, sve do njegove smrti 1997. godine.

Članovi društva Aetherius tvrde da je dr. King putem yoge uspio podići svoju svijest na razinu na kojoj bi izvanzemaljska bića mogla komunicirati kroz njega. ponekad putem telepatije, a ponekad izravnim kanaliziranjem. Snimke i transkripti takvih poruka od različitih inteligentnih izvanzemaljaca važan su dio usluga koje društvo daje.

Mark Bennett pohađao je svoju prvu službu još otkako je imao 16 godina. Tijekom posljednjih dvadeset godina dosegao je razinu međunarodnog direktora. Bennett priznaje da se sve to može činiti čudnim, posebno onima koji imaju “nižu duhovnu svijest”.

Kao i sva religijska društva, za potpuno razumijevanje potreban je skok vjere. “Istina je toliko uzvišena da se većina ljudi ne može nositi njome”.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.