Screenshoot -Youtube

(VIDEO) JESU LI URBANE LEGENDE ISTINITE? Stvor sa snimke smrznut će vam krv u žilama!

Autor: Dnevno.hr

Gotovo dva metra “bezličnog” humanoidnog stvorenja zapaženo je kako prati losa u udaljenoj i izoliranoj kanadskoj divljini. Međutim Audree Tanguay Fréchette, autorica snimke primjetila je stvorenje tek kasnije kad je pregledala videozapis.

U videu koji sleđuje krv, blijeda, tajanstvena figura kreće se sve bliže losu, koji se hranio pored ceste u Gaspésie, Québec, Kanada. Gledatelji su nagađali da biće, koji hodom donekle prisjeća na čovjeka, može biti legendarno čudovište iz mnogobrojnih urbanih legendi  “The Rake”.

Rake je mitsko biće kanadske divljine usporedivo s Jetijem ili  Big footom. Prema legendi Rake je “humanodino biće sa psećim karakteristikama divlje i brutalne prirode’, također je rečeno da napada bez provokacije, te je dobio ime po “dugim prstima poput oštrica’.

Video je pregledan više od 104.000 puta nakon što je  Fréchette zatražila od društvenih medija da daju moguće objašnjenja za biće uhvaćeno na snimci “Može li mi netko reći što je to?’

Jedan komentator je napisao: “To izgleda kao stvorenje Rake. I mora biti prilično visok.’

Drugi su primijetili njegovu “pogrbljenu” poziciju dok je puzalo blizu losa. Neki su gledatelji uspoređivali zvijer s Gollumom, likom poznat po seriji Gospodara prstenova.

Skeptici su tvrdili da je snimka varljiva, odnosno da je stvorenje zapravo samo “mrlja na prozoru automobila”. Međutim, to ne objašnjava kako se ili zašto stvorenje kreće u snimci.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.