Screenshot/Youtube

(VIDEO) Jedini registrirani lobist za NLO-e tvrdi: ‘Trokutaste letjelice nisu izvanzemaljske! Amerikanci su ih napravili za kontrolu svijeta!’

Autor: ZG/dnevno.hr

Postoji široko rasprostranjena teorija zavjere da izvanzemaljci postoje, da posjećuju Zemlju te da su se srušili, kao tijekom navodnog incidenta s letjelicom nedaleko od Roswella u Novom Meksiku u srpnju 1947. godine. Steve Bassett iz istraživačke grupe Paradigm jedini je registrirani lobist u SAD-u za poticanje na otkrivanje izvanzemaljaca.

Aktivisti za otkrivanje žele okončati “embargo na istinu” i primoraju vladu da kaže sve o izvanzemaljskim posjetama na Zemlji.

Ne tako davno Bassett je iznio teoriju o nizu trokutastih NLO-a, koja je i danas aktualna u ufološkim krugovima. “Moja teorija da postoji toliko mnogo izvještaja o trokutastim NLO-ima da bi oni mogli biti oni koje smo mi razvili s pomoću obrnuto modificirane izvanzemaljske tehnologije”, rekao je.

“Moguće je da USAF još ne može pustiti u rad antigravitacijski sustav koji se upotrebljava u letjelicama u obliku diska, ali oni mogu raditi u trokutastoj letjelici, tako da je prilagođen. To je ono što mislim da bi trokutasti NLO-i mogli biti – nešto što su izradili ljudi”, dodaje.


Ipak, Bassett smatra da bi neki trokutasti NLO-i također mogli biti izvanzemaljske letjelice. Postoje izvještaji da su neki od njih veliki kao stadion. “Ne mislim da bi ti mogli biti naši. Jednostavno ne mislim da bismo mi mogli razviti nešto toliko veliko”, zaključio je Bassett.

Američka vlada negira da postoji embargo na istinu ili da se zna da su izvanzemaljci posjetili Zemlju te da je to zataškano.

Autor:ZG/dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.