Screenshot/Youtube

(VIDEO) Jedan od najvećih svjetskih misterija: Jesu li izvanzemaljci posjetili ovu lokaciju prije više od 10.000 godina?

Autor: ZG/Dnevno.hr

Godine 1938., kineski arheolozi na granici s Tibetom otkrili su kostur koji nimalo ne podsjeća na ljudski. Ta je lokacija veoma zanimljiva za arheologe i znanstvenike, ponajprije zbog tih fascinantnih kostura, ali to nije jedino otkriće na ovim prostorima.

Osim kostura, otkrivene su letjelice za koje se pretpostavlja da su izvanzemaljskog podrijetla. Znači li to da su izvanzemaljci posjećivali ovu oblast i kada?

Godine 1962. znanstvenici su uspjeli rekonstruirati priču. Prije 12.000 godina, na ovom lokalitetu je došlo do pada izvanzemaljske letjelice. Zanimljivo je to da lokalitet Bayan-Kara-Ula planinski vijenac bogat pećinama. One su veoma zanimljive, ponajprije zato što su u njima otkrivene grobnice. To su bile precizno uređene grobnice.

Što se samog kostura tiče, njihova su tijela bila kratka, a lubanja velika. Njemački istraživač Hartwig Hausdorf potvrđuje postojanje tih letjelica i kostura.

Ono što upotpunjuje ovaj misterij, jesu i diskovi koji su otkriveni zajedno s kosturom. Otkriveno je više stotina diskova. Smatra se da su to knjige/zapisi. Danas je veoma teško obnoviti sva ta istraživanja.

Prema riječima istraživača, svi eksponati koji su otkriveni na ovom lokalitetu, nalaze se u Pekingu u Kini. Danas se suočavamo s brojnim negiranjem postojanja tih diskova.

Postoje neka nagađanja da ova bića potječu s planete u sustavu zvijezde Sirius koja je udaljena 8 milijuna svjetlosnih godina od našeg planeta. Znači li to da je Sirius dom izvanzemaljskih bića?

Pogledajte što kažu neki istraživači.

Autor:ZG/Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.