Screenshot/Youtube

(VIDEO) Je li ovo kraj tajnosti? Zviždač u američkoj vojsci progovorio: ‘Godinama smo prikupljali izvanzemaljske letjelice’

Autor: Zlatko Govedić

Bivši američki obavještajac tvrdi da je američka vlada pronašla izvanzemaljska vozila. Ta izvanredna otkrića dolaze zahvaljujući Davidu Charlesu Gruschu – čovjeku čija priznanja variraju od toga da je odlikovan ratnim veteranom do toga da je radio s Nacionalnom geoprostorno-obavještajnom agencijom i Nacionalnim uredom za izviđanje.

Također je imao dopuštenje na najvišoj razini dok je radio s Radnom skupinom za neidentificirane zračne pojave.

Nevjerojatno, Grusch je predao detaljne dosjee i Glavnom inspektoru obavještajne zajednice i Kongresu u nastojanju da razotkrije vladine aktivnosti koje se tiču “netaknutih i djelomično netaknutih vozila neljudskog porijekla”.


Te je predmete, tvrdi on, desetljećima pronalazila američka vlada, njezini saveznici i pridruženi dionici obrambenih poslova.

Prema njemu, analiza letjelica pokazala je da su one “egzotičnog podrijetla (neljudska inteligencija, bilo izvanzemaljskog ili nepoznatog podrijetla) na temelju morfologije vozila i testiranja materijala te posjedovanja jedinstvenog atomskog rasporeda i radioloških potpisa”.

Takva otkrića svakako su zanimljiva, napose kada dolaze od nekoga tko je tako duboko povezan s istraživanjem fenomena NLO-a unutar američke obavještajne zajednice.

Čak se osvrnuo na desetljećima dug “javno nepoznat hladni rat za otkriveni i eksploatirani fizički materijal”.

“Bilo je to natjecanje s gotovo jednakim protivnicima tijekom godina za identificiranje pada/slijetanja NLO-a i pronalazak materijala kako bi se zadobile asimetrične nacionalne obrambene prednosti”.

Mnogi se pitaju, može li ovo biti početak kraja tajnosti NLO-a.
NAPOMENA: Ne postoji nikakva službena ni neovisna potvrda njegovih navoda.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.