Screenshot/Youtube

(VIDEO) Izvanzemaljska kocka nad nuklearnom bazom! Autor: ‘Snimka je istinita’

Autor: ZG/Dnevno.hr

Na društvenim se mrežama ponovno pokrenula rasprava o snimci NLO-a u obliku kocke koju je objavio Tyler Glockner, autor popularnog ufološkog Youtube kanala “Secureteam 10”

Video se prvi put pojavio u lipnju 2015. u kojem se tvrdi da je “užasna crna kocka pala kraj El Pasa na granici s Teksasom”, samo nekoliko kilometara od White Sandsa, zloglasne američke vojne baze gdje je eksplodirala prva atomska bomba na svijetu.

U jednom intervjuu za Express.co.uk Glockne je priznao da je prerušio vlastiti glas kako bi se u videu pojavio navodni izvor.

Ipak, ponovio je ranije tvrdnje i snimio nastavak u kojem tvrdi da se sve zaista dogodio te da je kocka stvarna.

“Iznimno sam oprezan, a teksaška kocka je doista stvarna, kao što je i razgovor koji sam napravio sa ženom koja je svjedočila.”

Njegov videozapis mnogi su kritičari nazvali lošim fotošopiranjem i stavili njegov kanal na crnu listu zbog “zločina protiv ufologije”.

Osvrnuo se na kritike kako je digitalizirao vlastiti glas kako bi zvučao kao izvori koji govore u kameri.




Rekao je: “Priznao sam da sam stvorio Kenov glas, ali samo zato što nisam htio da se na snimci čuje njegov pravi glas.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.