Screenshot/Youtube

(VIDEO) Intervju sa svjetski poznatim ufologom: ‘Jeziv je razlog zbog kojega vlade prešućuju postojanje NLO-a!’

Autor: ZG/Dnevno.hr

Ideja da su izvanzemaljci stvarni, da nas posjećuju i danas te da su utjecali na razvoj čovječanstva, nešto je u što vjeruju milijuni ljudi diljem svijeta. U posljednjih nekoliko godina brojne vlade obznanile su mnoštvo deklasiranih dokumenata koji pokazuju koliko su zainteresirani za NLO i potencijalne posjete. Videozapisi prikazuju čudne obrise NLO-a, ali veoma često s lošim kamerama.

Jedan ekspert za NLO-e koji vjeruje da su izvanzemaljci stvarni te da nas posjećuju od pamtivijeka jest Steven Greer koji je uvjeren da postoje snažni dokazi koji podržavaju ideju da su NLO-i bili među nama u više navrata te poziva svjetsko javno mnijenje da zahtijeva objavu istine.

Istraživač NLO-a vjeruje da iako imamo jake dokaze koji podupiru ideju da su izvanzemaljci posjećivali naš planet, oni su desetljećima držani u tajnosti zbog nadnacionalne urote kako bi se zaštitio ekonomski i geopolitički status quo.

U intervjuu za RT, ufolog je otkrio mnogo o NLO-ima i onome što se trenutačno događa u svijetu.

“Civilizacije koje posjećuju naš planet svakako su se povećale nakon što smo počeli rabiti atomsko oružje, a postoji jasan dokaz da su oni zabrinuti zbog naših destruktivnih sposobnosti i oružja za masovno uništenje, pa čak i ako pogledate moderno doba viđenja takozvanih NLO-a, oni su značajno porasli pošto smo razvili atomsko i nuklearno oružje te hidrogensku bombu. To je činjenica i imamo mnogo tajnih svjedoka koji su bili nazočni u nuklearnim objektima gdje bi izvanzemaljci došli promatrati što radimo”, navodi Greer.

Također, on smatra da vlade širom svijeta prikrivaju posjete izvanzemaljaca kao i nove tehnologije koje nadilaze sadašnja prijevozna sredstva te izvore energije koji se također čuvaju tajna, i to zato što bi znanje o njihovu postojanju potkopalo trenutačni makroekonomski sustav, što bi izravno utjecalo na raspad ekonomija, a neki smatraju da bi u mnogim dijelovima svijeta došlo do anarhije i kaosa.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.