fbpx
Screenshot/Youtube

(VIDEO) BUJNA MAŠTA, ŠALA ILI ZAISTA NADNARAVNO BIĆE? Građane preplašio veliki ‘duh’ koji hoda po krovovima zgrada

Autor: Zlatko Govedić

Neobična priča dolazi iz indijskoga grada Varanasija. Lokalni su se žitelji raspričali o “prisutnosti paranormalnog entiteta” koji se noću može vidjeti na na krovovima gradskih zgrada.

Neobjašnjivi posjetitelj, za kojega se kaže da je odjeven sav u bijelo, izazvao je toliko zabrinutosti među mještanima da neki ne žele napustiti svoje domove.

Nije osobito neobično da takvi slučajevi masovne histerije pogode neke od siromašnijih dijelova svijeta ili gdje su praznovjerna vjerovanja uobičajena, ali u ovom konkretnom slučaju, netko je snimio navodnog duha kamerom i objavio ga na internetu.


Isječak, koji je veoma nejasan, čini se da prikazuje čudnovati lik u bijeloj odjeći kako stoji (ili možda sjedi) na rubu krova obližnje zgrade.

Lik se zapravo ne miče puno. Čini se da samo miruje na krovu otprilike tri do šeset metara iznad tla.

Dok neki od mještana očito misle da je to duh, čini se daleko vjerojatnijim da je riječ ili o čovjeku koji, iz samo njemu znanih razloga, nosi bijelu plahtu ili ogrtač; a možda je čak riječ o običnoj plahti prebačenoj preko ruba zgrade.

Policija je također navodno prijavila slučaj protiv poznatih izgrednika u lokalnoj postaji, što sugerira da bi to mogla biti šala (prank), a ne nadnaravni fenomen.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.