Screenshot/Youtube

(VIDEO) BIZARNO: Australka se probudila nakon operacije i progovorila irskim naglaskom!

Autor: Zlatko Govedić

Gie Mcyen, Australka iz Brisbanea, koja je operirala krajnike probudila se nakon operacije i otkrila da joj se naglasak u potpunosti promijenio.

“Jučer sam se probudila s irskim naglaskom i mislila sam da ću se probuditi iz tog čudnog sna. Ali ne, moj australski naglasak je nestao”, kaže Mcyen.

Liječnici tvrde da ona pati od tzv. sindroma stranog naglaska, iznimno rijetkog stanja koje je dokumentirano tek oko sto puta.

Mcyen, koja nikada nije ni bila u Irskoj, ubrzo je shvatila da će se, iako se ponekad probudi sa svojim izvornim naglaskom, vratiti na irski u roku od nekoliko minuta.

“Probudila sam se jutros i govorila sa svojim australskim naglaskom. Nazvala sam jednog od svojih prijatelja i potvrdila da se moj australski naglasak vratio. Ali tijekom telefonskog poziva, u roku od deset minuta, vratio se irski!”, dodaje Mcyen.

“Znam da trebam liječničku pomoć, ali teško je naći pravu osobu koja će me pregledati i reći mi što nije u redu te me vratiti na staro”, zaključuje žena čiji je australski naglasak posve nestao.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.