Screenshot/Youtube

(VIDEO) ‘BAGDADSKI FANTOM’: Procurila snimka NLO-a koji je lani projurio nad iračkom prijestolnicom

Autor: Zlatko Govedić

Snimke zaslona (screenshot) špijunskog zrakoplova do kojih je došao DailyMail prikazuju NLO kako leti u blizini Bagdada prošle godine.

Čini se da šest snimki prikazuje tanak objekt valjkastog oblika iznad sjeveroistočnog Iraka, blizu Bagdada, koji se kreće zaslonom slijeva nadesno.

Snimke zaslona preuzete su iz videosnimke napravljene termalnom kamerom u dronu Reaper Zračnih snaga Sjedinjenih Država (USAF) u svibnju 2022. godine.

Nazvane su “Bagdadski fantom”.

Izvor koji je upoznat s incidentom rekao je da je objekt lani u skladištu zračnih snaga označen kao “neidentificirani zračni fenomen” (NZF) zbog svojih neobičnih svojstava.

Letjelice koje se brzo kreću pokreću pogonski sustavi poput raketa ili motora koji stvaraju toplinu, ali termalna kamera koja je snimila objekt pokazala je da je hladniji od okoline.
Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.