Screenshot/Youtube

(VIDEO) AMERIKANCI PRIZNALI! Snimke NLO-a su stvarne i ne znamo što je to

Autor: Dnevno

Prije dvije godine objavljenje su videosnimke na kojima se piloti Američke ratne mornarice susreću s nepoznatim letećim objektima (NLO).

Ovih dana je i sama američka Mornarica potvrdila da su snimke prave i da se na njima vide “neobjašnjeni zračni fenomeni” te dodala kako te snimke nikada nisu trebale biti puštene u javnost, piše portal Popular Mechanics.

Na tri videa pod nazivom, “FLIR1”, “Gimbal”, i “GoFast, vidljive su dvije situacije u kojima se piloti Mornarice susreću s nepoznatim letećim objektima. Prva dva videa nastala su 2004. godine iznad obale Kalifornije, dok je treći snimljen 2015. godine iznad istočne obale SAD-a. Na snimkama se čuju piloti kako raspravljaju o kakvim se objektima radi.

 “Objekti su se odjednom pojavili na visini od oko 24 kilometra, a potom se munjevito spustili na visinu od 6 kilometara na kojoj su ostali lebdjeti. Nakon toga su naglo nestali s naših radara”, izjavio je jedan od pilota za New York Times napominjući kako takvi manevri nisu mogući uz današnju tehnologiju.

Pentagon priznaje da ne može identificirati navedene objekte. “Mornarica je objekte u tim snimkama označila kao neidentificirani zračni fenomen“, potvrdio je službeni glasnogovornik zamjenika šefa Mornarice za informacijsko ratovanje, Joseph Gradisher.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.