Screenshot/Youtube

(VIDEO) Američki profesor dokazao postojanje kukaca na Marsu!? Sveučilište smjesta uklonilo njegov tekst

Autor: Z.G./Dnevno.hr

U priopćenju za javnost na web stranici Sveučilišta Ohio u studenom, prof. William Romoser rekao je da su nakon analize fotografija koje su snimili NASA-ini roveri na Marsu jasno uočena “fosilizirana živa bića”.

Romoser je dodao: “Na Marsu je uvijek bilo života i još ga ima”. Njegova objava sugerirala je da je NASA već “upoznata s marsovskim bićima poput kukaca i gmazova”. To priopćenje za javnost i ubrzo je potom izbrisano s internetske stranice Sveučilišta.

Prije no što je uklonjen, Romoserov rad iskoristio je priliku da otkrije kako na Crvenom planetu postoji iznenađujuće obilje viših životnih oblika. “Čini se da su se kukci skrivali i gnijezdili u spiljama, u jarcima ispod površine i u posebnim strukturama”, napisao je Romoser.

“Ostale slike prikazuju fosilizirano stvorenje koje nalikuje zmiji. Jednom kada je jasna slika određenog oblika identificirana i opisana, bila je korisna u prepoznavanju ostalih, manje jasnih, ali ništa manje valjanih slika istog osnovnog oblika”, rekao je Romoser.

“Primijetio sam slučajeve koji ukazuju na stajaću vodu, vlažno područje obale i suho tlo u okolici. Voda na Marsu, uključujući površinske vode, otkrivena je instrumentima na roverima Viking, Pathfinder, Phoenix i Curiosity. Dokazi o životu na Marsu predstavljeni ovdje pružaju snažno opravdanje za daljnje proučavanje”, zaključio je profesor u svom uklonjenom izvještaju.

Autor:Z.G./Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.