Pixabay

(VIDEO) AMERIČKA VLADA UKRALA PATENT? Sada vladaju najjačim oružjem u povijesti čovječanstva!?

Autor: ZG/Dnevno.hr

Američki patent US20060071122A1 za sustav teleportacije cijeloga tijela prvobitno je započeo njegov pronalazač narednik John Clair, 29. rujna 2004. godine. U opisu patenta piše: “Ovaj je pronalazak sustav koji teleportira ljudsko biće kroz hipersvemir s jedne lokacije na drugu, koristeći se pulsirajućim, gravitacijskim valom koji putuje kroz hipersvemir”.

Dana 7. srpnja 2015. patent je s Johna Claira prenijet na Luisa A. Hechta Rojasa, a potom je naveden kao “napušten” 20. travnja 2019. godine.

Ovo podsjeća na ono što se dogodilo s izumom automobila na vodu Stanleya Meyera za čiji je izum izračunato da može prijeći od jedne do druge obale SAD-a s 21 galonom vode.

Meyeru je ponuđeno milijardu dolara od automobilske industrije, ali je on odbio jer je želio da ovaj izum ode narodu. Ubrzo nakon toga, otrovan je na smrt.

Slično se dogodilo Nikoli Tesli koji je sa svojim svjetskim energetskim sustavom, metodom emitiranja struje bez žica, tj. kroz zemlju, svima u svijetu pokušao osigurati besplatnu energiju.

Teslin financijer J.P Morgan pitao ga je kako ljudima može naplatiti besplatnu energiju. Tesla je rekao Morganu da je energija besplatna i neregulirana. Od tog dana, Teslin izum bio je potisnut jer je Morgan vjerovao da “onaj tko kontrolira energiju, ima moć”.




Teslin Wardenclyffe, toranj besplatne energije, nikada nije dovršen, ali njegov san o osiguranju besplatne energije svima na Zemlji i dalje je živ.

Od kasnih 1800-ih trebalo je da se koristimo besplatnom energijom. Od kraja 1980-ih trebalo je da se koristimo automobilima na vodeni pogon. Od ranih 2000-ih (i mnogo ranije), trebalo je da se koristimo teleportiraućim sustavima. Možda jednoga dana sve to postane dostupno najširoj javnosti.




Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.