UZBUNA! OVO JE KRAJ VREMENA: Oni traže legalizaciju spolnih odnosa s mrtvima!

Autor: Z. K.

Živimo u vremenu kada je dopušteno ubijati djecu u krilu majke, kada je dopušteno činiti najodvratnije zločine u ime demokracije.

Svijet definitivno ide svome kraju. Zvjerad se zaista rasplesala, a kao glavne alatke njihova sveproždirućeg mahanja su ‘ljudska, ženska antidiskriminacijska’ i sva moguća nastrana prava koja zahtijevaju  – a čini se i dobivaju. Nije prošla ni godina dana kako je bivši američki kongresnik Tom DeLaya najavio legalizacije 12 novih perverzija, i već nam stižu vijesti o zahtjevima za legalizacijom. Dogodilo se to u Švedskoj. Mladež Švedske liberalne partije predala je zakonodavnim tijelima svoje zemlje  zahtjev za legalizaciju nekrofilije i incesta. Dio te stranke tvrdi da bi spolni odnosi s ‘mrtvima’, kao i odnosi između najbližih srodnika trebali biti zakonom dopušteni zbog toga što ‘NITKO’ nema pravo ljudima određivati što je moralno, a što nije. Cecilia Johnsson, vođa mladeži te stranke izjavila je kako smatra da nitko ne smije zabranjivati ‘ljubav’ u pogledu incesta, a što se nekrofilije tiče, kazala je da ako osoba na samrti potpiše dokument da daje svoje tijelo za takve usluge, da tu nema što država zabranjivati. Dodala je da se njoj i njezinoj stranci nikako ne sviđaju moralni zakoni našeg društva te da je zahtjev za micanje moralnih zakona korak ispred svih.

Tom DeLay je 2015. rekao: “Postoji tajni dokument koji je izašao iz ministarstva pravosuđa. Oni će sada ići u legalizaciju 12 novih perverzija, kao što su bestijalnost, poligamija… seks s dječacima će postati legalan… Imaju cijeli popis strategija s kojima će ići na crkve, svećenike i svaki biznis koji će se pokušati pozivati na vjersku slobodu. To nadire poput plimnog vala.” Nakon njegove izjave cijeli svijet se smijao. A sada?

Što reći na ovo dijabolično sablažnjavanje i živih i mrtvih, osim da je ovaj korak ‘mladih’ samo plod bezbožne politike koja godinama, pogotovo u zapadnom dijelu svijeta, laganim koracima ispire savjest našeg društva. Upravo to dokazuje borba protiv morala i bilo kakvih općeljudskih zakona. Što će nam oni? Samo smetaju ljudskoj slobodi?! Ovi ljudi misle da micanjem savjesti i morala iz društva brišu i gospodara i  ne shvaćaju da  zapravo prihvaćaju pravila gospodara razvrata, najavljenog i u Biblijskoj knjizi posljednjeg vremena!

Međutim, što očekivati? Ipak, živimo u vremenu kada je dopušteno ubijati djecu u krilu majke, kada je dopušteno činiti najodvratnije zločine u ime demokracije. Živimo u vremenu razvrata i  vremenu kada zatvorenih očiju tapkamo u stvarnosti dok nam oduzimaju – ljudskost! Međutim, da bi se stvari mijenjale potrebno je budno reagirati, a ne šutjeti kao što sada šuti svijet.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.