Ilustracija

Uri Geller opet šokira javnost: ‘Bivši nacist odveo me u NASA-inu hladnjaču! Što mislite da sam ondje vidio?’

Autor: Zlatko Govedić

U travnju smo pisali kako si je slavni “savijač žlica” Uri Geller (74) pripisao zaslugu za pomicanje masivnog teretnog broda “Ever Given” koji je gotovo tjedan dana blokirao plovidbu kroz Sueski kanal.

Početkom pak srpnja dao je naslutiti kako je za vrijeme svoje suradnje s NASA-om vidio “zamrznute izvanzemaljce”.

Kontroverzni iluzionist, čiji su psihički podvizi često nailazili na značajan stupanj skepticizma, tijekom godina iznio je niz nevjerojatnih tvrdnji, primjerice da su njegove sposobnosti odgovorne za postizanje izbornih rezultata i sportskih postignuća.

Geller tvrdi da je surađivao s NASA-om, gdje je uspostavio prijateljstvo s astronautom Edgarom Mitchellom i čak upoznao Wernhera von Brauna, zrakoplovnog inženjera koji je radio na razvoju raketne tehnologije za nacističku Njemačku prije no što ga je SAD regrutirao na kraju Drugog svjetskog rata.

“Rekao je da je čuo za moje moći i da će mi povjerovati ako mu ja savijem vjenčani prsten dok je na njegovu dlanu. I jesam! Potpuno!”, kaže Geller.

Navodno zadivljen Gellerovim sposobnostima, von Braun ga je pozvao u svoj ured gdje je otvorio sef i poklonio mu vrlo čudan komad metala.

“Izgledao je kao da diše i bio je boje koju nikada prije nisam vidio, no svakako je bio od neke vrste metala. Stavio sam ruku na nj i odmah shvatio da nije s ovog planeta. Von Braun je to potvrdio rekavši da je to komad srušenog NLO-a”, priča Geller.




Potom ga je Von Braun navodno odveo u neoznačenu zgradu u kojoj se nalazila hladnjača. Geller nije želio otkriti što se točno tamo čuvalo, ali očito je na što je mislio.

“Ovdje podvlačim crtu. Ne mogu vam reći što sam odnje vidio, ali upotrijebite maštu. Što su mogli hladiti u hladnjaku?”, zaključuje maštoviti Izraelac.




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.