URENEBESNO! Iskusni astronaut bio je uvjeren da je vidio NLO, no ustvari se radilo o nečemu sasvim neočekivanom

Autor: Dnevno

Astronaut Tim Peake je otkrio je anegdotu kada je upozorio svoje kolege na Međunarodnoj svemirskoj stanici da je vidio potencijalni neidentificirani leteći objekt, ali je stvarnost bila daleko od toga.

Peake, astronaut Europske svemirske agencije i bivši član posade ISS-a se u intervjuu prisjetio kada je pomislio da je vidio NLO ili više njih.

“Bilo je to pred kraj moje misije, bio sam iskusan, znao sam šta bih trebao vidjeti u svemiru, a šta ne. U jednom trenutku sam vidio tri ‘svjetla’ koja lete u formaciji tokom dana, a svjetlo tokom dana možete vidjeti samo ako prema vama leti neka letjelica”, izjavio je Peake.

On je brzo reagirao i upozorio kolege te zajedno s njima pokušavao ustanoviti što zapravo predstavljaju misteriozna svjetla. Nekoliko trenutaka kasnije su odahnuli i nasmijali se, jer su pažljivom opservacijom shvatili o čemu se radi.

“U početku nismo mogli odgonetnuti o čemu je riječ, a onda smo shvatili da se radi o urinu ruskog člana posade koji je curio iz letjelice Progress”, kazao je Peake koji je vidio zamrznutu kristaliziranu otpadnu materiju u svemiru.

Peake je bio prvi britanski astronaut u ISS-u, a u svemirskoj stanici je proveo šest mjeseci. Sljedeća misija ga čeka u periodu do 2024. godine te strpljivo čeka poziv.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.