Foto: Screenshot/Twitter/Aljazeera

U Meksiku otkrivena nevjerojatna bića: ‘Imaju tri prsta, neki uzorci nose jajašca’

Autor: I.G.

U Meksičkom Kongresu nedavno je održana zapanjujuća prezentacija na kojoj je stručnjak za NLO-e, Jaime Maussan, u suradnji sa znanstvenicima, predstavio dva tijela koja su nazvana Nazca mumije. Prema tvrdnjama istraživača, ova “neljudska bića” starosti 1000 godina izvađena su iz rudnika u Cuscu u Peruu, što je potaknulo veliko zanimanje među istraživačima.

Maussan tvrdi da tijela imaju genetski sastav koji se čak “30 posto razlikuje od sastava ljudskih bić”a. Nacionalno autonomno sveučilište Meksika (UNAM) provelo je datiranje ugljikom, potvrdivši njihovu tisućljetnu starost. Posebnosti poput šaka i stopala s tri prsta, kao i karakteristične izdužene lubanje i uvučen vrat, sugeriraju da ova bića imaju “karakteristike” koje asociraju na ptice.

Uhvatili morsko biće od kojeg se diže kosa na glavi: Pogledajte što joj se nalazi u ustima

Jedno tijelo nosilo jajašca

Zanimljivo je i da su istraživači utvrdili da tijela posjeduju jake, ali izuzetno lagane kosti, dok im zubi potpuno nedostaju. Jedno od tijela čak je nosilo jajašca s embrijima te je imalo implantate od metala kadmija i osmija.
“Ovi primjerci nisu dio naše zemaljske evolucije… Ovo nisu bića koja su pronađena nakon rušenja NLO-a. Pronađena su u rudnicima dijatomeja (algi) i kasnije su fosilizirana. Jesu li vanzemaljci ili ne, ne znamo, ali bili su inteligentni i živjeli su s nama. Trebali bi ponovno napisati povijest”, rekao je Jaime Maussan, govoreći pod prisegom.

Otkriveno zašto se kitovi nasukavaju: Razlog je potpuno neočekivan i na njega se ne može utjecati

Nevjerojatno otkriće

Ovo otkriće privuklo je pozornost mnogih, uključujući meksičke i američke dužnosnike. Među njima je bio i Ryan Graves, umirovljeni direktor američke mornarice i bivši pilot koji je ranije svjedočio o viđenjima neidentificiranih zračnih pojava (UAP), poznatijih kao NLO-i, te o vladinoj klasifikaciji istih.

Treba napomenuti da ovo nije prvi put da je Jaime Maussan otkrio navodna “izvanzemaljska” tijela. Godine 2015. predstavio je još jedno mumificirano tijelo, za koje se tvrdilo da je izvanzemaljskog podrijetla, a koje je otkriveno u blizini Nazca linija, niza geoglifa u Peruu, poznatih po svojoj gigantskoj veličini i zagonetnosti.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.