Foto: YouTube

Tip je naišao na dlakavu masu, dodirnuo je i napravio veliku grešku: Prizori su kao iz noćne more

Autor: H.B.

Stariji su nas još kao klince učili da ne treba dirati baš sve naizgled interesantno što vidimo, ali jedan čovjek iz meksičke Pueble očito nije naučio lekciju na vrijeme. Naime, vidio je na jednom kontejneru ili nečem sličnom veliku crnu dlakavu masu i napravio je upravo ono što nikako nije smio, dirao ju je. Masa se u trenu oka raspršila, iz nje su počele izlaziti noge i preobrazila u stotine sićušnih pauka koji su krenuli baš prema njemu.


Zapravo su bezopasni

Riječ je o žetvenim paucima, sitnim i bezopasnim bićima koje se tijekom dana sklupčavaju na hrpu kako bi se obranile od predatora. Ovi su pauci noćna bića i tada izlaze hraniti se, a preko dana pretvaraju se u dlakavu masu, koja, valjda, tjera grabežljivce dalje. Sve osim ovog tipa, kojeg je pojela znatiželja.

Čovjek u šumi snimio zastrašujuće prizore: Odjednom se tlo pod njim počelo dizati i spuštati

Srećom po njega ovaj prizor iz horora je samo to i ništa više, tek jeziv prizor koji arahnofobima izaziva paniku, a običnom čovjeku osjećaj jeze. Pa eto i ovog su hrabrog Meksikanca koji ih je dirao natjerlai da virsne u kameru.

Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.