STIGLO UPOZORENJE! Popis Soroševih ljudi koji će upropastiti Europu, ima i Hrvata!

Autor: Z. K.

Na popis saveznika Georgea Soroša u Europskom parlamentu upozorila je mađarska vlada.

Mađarska je uputila ozbiljno upozorenje građanima Europe. Skrenuli su pažnju na dokument DC Leaksa koji prikazuje popis nekoliko stotina članova Europskog parlamenta koje George Soros naziva svojim saveznicima.

Kako kaže, potrebno je poradi tog dokumenta dići uzbunu u cijeloj Europi, ne samo u Mađarskoj jer kako tvrdi: ‘Ugorožena je budućnost cijele Europe’, piše breibart.com.

Naime, Orban i njegova Vlada pokušavaju probuditi ljude Europe jer nisu niti svjesni da jedan privatni financijer, od nikog izabran židovski milijarder, preko stotinu saveznika u EU parlamentu, kroji budućnost svih građana Europe.

Još veći problem je u tome što milijuni građana šute na činjenicu da im jedan Soroš nameće svoju viziju življenja kroz zakone i kurikulume, milijunima ljudi. A da ga baš nitko nikada nije birao!

Ova prevarantska demokracija u kojoj se milijunima manipulira tako da misle kako su oni ti koji sudjeluju u izgradnji društva i vladajuće strukture, dok zapravo samo glume u izbornom igrokazu, dok se iza zatvorenih vrata donose odluke o životu čitavog kontinenta, je ništa drugo nego sakrivena država Orwella koja će biti prisiljena propasti pod težinom posljedica takvog bolesnog života u koji su nas pojedinci stavili.

To je ono što pokazuje ovaj dokument i na što Mađari s Viktorom Orbanom pokušavaju upozoriti ljude čitave Europe.

Lista saveznika Georgea Sorosa uključuje nevjerojatnih 226 zastupnika u Europskom parlamentu, uključujući i bivšeg predsjednika Martina Schulza, čak sedam potpredsjednika odbora i velik  broj predsjednika, koordinatora, visokih dužnosnika među kojima su i neki hrvatski zastupnici: Tonino Picula, Davor Škrlec,  Biljana Borzan, Jozo Radoš i Ivan Jakovčić.

– Da ova lista prijeti samo Mađarskoj, to ne bi bio nikakav problem. Mađarska je vlada navikla suprotstavljati se neosnovanim optužbama i lažnim informacijama zagovornika ovog radikalnog programa Georgea Sorosa čiji su zastupnici saveznici. Ovaj put nije samo Mađarska. Ovo ugrožava budućnost cijele Europe, Europe u cjelini – upozorio je dr. Zoltan Kovacs, mađarski državni tajnik za javnu diplomaciju.

– Kako je moguće da se jedan Soroš sastaje s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom bez ikakve transparentnosti i iza zatvorenih vrata čitavoj Europi? – pita se glasnogovornik mađarske vlade te upozorava da su nakon tog sastanka izašli prijedlozi Europske unije za preraspodjelu kvota migranata unutar Europe, a koji su ujedno objavljeni i u planu Georgea Soroša za rješavanje imigrantske krize.

– Činjenica da jedan američki milijarder naređuje da bi Europska unija trebala primiti milijune migranata s Bliskog istoka i iz Afrike i da svima njima osigura pomoć od 15 tisuća eura te da ih raspodjeli i u zemlje članice koje ne mogu ili ne žele prihvatiti,  posve je nevjerojatno – rekao je ministar Kovacs u pokušaju da upozori javnost da se svima nama vlada iz sjene.

Autor:Z. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.