fbpx
Screenshot/Twitter

Soros ucijenio Europsku uniju: ‘Evo zašto ćete morati prihvatiti sve migrante!’

Autor: ZG/Dnevno.hr

Prije nekoliko dana mađarski premijer Viktor Orban šokirao je cijeli svijet rekavši kako je multiglobalist, jedan od gospodara kaosa, George Soros, izazvao migrantsku krizu koja u ovom trenutku urušava Europu! Dodao je da je Soros predvodnik ljevičarskih organizacija i aktivista, pod čijom se palicom odvija preseljenje jednog kontinenta na drugi, piše 4DPortal.

Time je Orban postao prvi premijer moderne Europe koji se usudio javno prokazati svjetsku elitu koja upravlja našom stvarnošću. Orban je izrekao jedno zanimljivo upozorenje: pozvao je javnost na buđenje, da se ne bi dogodilo da ni od koga izabrani pojedinci vladaju svijetom. Time je nedvosmisleno priznao da postoji vrhuška pojedinaca koju nije birao narod svijeta (čovječanstvo), a imaju tendenciju vladati planetom. Dakle, preko noći je teorija urote postala stvarnost! Da je Orban bio u pravu kada je govorio o njemu, potvrđuje i sam Soros. Iako bi netko takav sa svjetske pozornice trebao biti nebitan ljudima, on se sam stavlja u poziciju da daje naputke Europi – točnije, Soros sluganskim državnicima EU zapovijeda: “Morate primiti imigrante u Europu”. Za Project Syndicate, društveni forum otvorene propagande, on otvoreno izjavljuje da je EU dužna zbrinuti najmanje milijun muslimanskih migranata godišnje i za to  godišnje trošiti 16,8 milijardi dolara, sveukupno 17 milijardi dolara godišnje. Dužna? Dragi Europljani, jeste li znali da ste dužni Sorosu?

Kako Soros dalje navodi, novac za prihvat imigranata EU će dobivati iz naprednih europskih zemalja i SAD-a u obliku dugoročnih obveznica, čime javno priznaje da je sve isplanirano puno prije. “EU treba sveobuhvatan plan da odgovori na krizu, treba učinkovito upravljanje nad tokovima tražitelja azila, da ih može održati sigurnima, i da Europa na uredan način i dobrim tempom zadrži sposobnost da ih apsorbira, mora biti sveobuhvatna, plan mora proširiti izvan granica Europe”, piše Soros i dodaje da je riječ o globalističkim planovima koje treba predvoditi UN. Indirektno, Soros potvrđuje sve ono što “teoretičari urote” tvrde godinama – Novi svjetski poredak uspostavit će se pod UN-om koji je desetljećima pripreman za stanje kaosa koji promatramo danas. Prema gospodinu Sorosu, migrantima se mora dopustiti da sami biraju gdje će se nastaniti. Tako će situacije poput one u malom selu Poschersried, kamo se među 40 stanovnika doselilo čak 12o imigranata (muškaraca), postati konstanta, na koju mi moramo šutjeti, inače ćemo biti prozvani kao “netolerantni”.

“Invazija je vođena, s jedne strane, krijumčarima ljudi, a s druge strane onim aktivistima (za ljudska prava) koji podupiru sve što slabi državu”, rekao je Orban spominjući Sorosa kao predvodnika i jedne i druge invazije. Soros mu je u stilu jednog od vođa NSP-a za Bloomberg Business odgovorio: “Njegov plan tretira zaštitu nacionalnih granica kao cilj, a izbjeglice kao prepreku”, reče Soros. “Naš (Tko to mi? Tko je Sorosa birao za išta?) plan tretira zaštitu imigranata kao cilj, a nacionalne granice kao prepreku”, što je šokantna izjava za cijelo čovječanstvo koje nije svjesno da Soros otvoreno izjavljuje da vlada svijetom, kao i da je njegov cilj svijet bez nacionalnih granica, što samo opet potvrđuje teoriju Novog svjetskog poretka.

A upravo je to Orban i prokazao. Prokazao je da je Sorosev cilj uništenje nacionalnih granica i identiteta svih država članica u svrhu jednoga svijeta – Novog poretka. Naravno, to što Soros spominje zapisano je puno prije, odnosno utkano je u same temelje Europske unije, jer je jedan od glavnih arhitekata EU-a Jean Monnet, u jeku Drugoga svjetskoga rata 1943., izjavio: “Neće biti mira u Europi ako se države ponovo konstituiraju na osnovi nacionalnog suvereniteta… Europske zemlje su premale da bi jamčile svojim narodima potreban napredak i društveni razvoj. Europske države moraju se konstituirati u federaciju…” Dakle, očiti plan je uništenje nacionalnih suvereniteta i kulturnih osobitosti, pod kapom lažnog europeizma temeljenog na lažnim ne-vrijednostima i lažnim idealima kojima nas “trolaju” svih ovih godina, pa i sada u vrijeme ove, tobože slučajne, invazije ilegalnih imigranata. Isto tako, jasno je kao dan da Soros samo sluganski potrčko koji “imigrantskom krizom”, koja je tek vrh ledenoga brijega, završava dijabolične planove elite koji imaju samo jedan cilj: poništiti čovjeka i sve ono božansko u njemu.

Ili kako je to napisao Richard Coudenhove-Kalergi, također jedan od začetnika EU-a: “Homogena euroazijska-negroidna rasa, po izgledu slična drevnim Egipćanima, zamijenit će raznovrsnost pojedinaca”. Problem je samo u ljudima koji i dalje ne vjeruju da Soros i drugi elitaši u ovom trenutku kroje svijet po svojoj volji i što im mi kao čovječanstvo to dopuštamo, iako nam u lice govore da smo produkt njihove samovolje i ništa više od toga, zaključuje 4DPortal.

Autor:ZG/Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.