SKANDALOZNO! ZNANSTVENIK IZ CDC-a priznao: ‘Uništio sam dokumente koji dokazuju da cjepivo uzrokuje autizam’!

Autor: Zrinka K.

Šutnja medija o ovom skandalu je zastrašujuća!

Donald Trump jedini je predsjednički kandidat u SAD-u koji je spreman reći istinu o cjepivima. I to čini tako da diže američko društvo na noge, na aktivizam i prosvjetljenje u vezi cjepiva. U nizu tweetova koje 2014. plasirao na ovoj društvenoj mreži, Trump je izazvao mnoštvo reakcija, ali i strah elite koja ga je u istom trenu brojnim člancima u mas-medijima pokušala diskreditirati i uništiti. U svojim javnim istupima Trump je otvoreno govorio o masovnom procijepljenju današnje djece koje nema veze s mozgom. ‘Naša djeca nisu konji da ih cijepimo uvijek i stalno’, napisao je te dodao da je smanjenje cjepiva nužno kako bi spriječili porast autizma kod djece. Jasno je upozorio roditelje svijeta da je veza između autizma i procijepljivanja itekako stvarna.

No,  iako nije jedini koji to uzastopno ponavlja, baš kao i svi drugi koji progovore o tom pitanju automatski je diskreditiran od strane masovnih medija. Međutim na scenu  izlazi poznati znanstvenik CDC-ja (Centar za kontrolu bolesti) koji tvrdi: VEZA IZMEĐU AUTIZMA I CJEPIVA JE STVARNA! Riječ je dr. Williamu Thompsonu koji tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i cjepiva naprasno uništene. ‘Donijeli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da cjepivo izaziva autizam smo bacili – uništili’ rekao je Thompson i time izazvao brojne prosvjede koji su se danima održavali ispred CDC-ja. Dr. Thompson  rekao je kako su sve znanstvene studije koje su pokazale veću stopu autizma kog afroameričkih dječaka koji su primili MMR cjepivo zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.

Potom je nastavio čitati priopćenje dr. Thompsona koja se odnosila na znanstvenu studiju objavljenu 2004. u znanstvenom časopisu Pediatrics. Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uništio podatke iz te znanstvene studije i to samo one koji dokazuju da su dječaci cijepljeni MMR cjepivom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto. Kako on govori,  svi znanstvenici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze. Srećom dr. Thompson sačuvao je računalne datoteke koje dokazuju krivotvorene studije o kojima možete više čitati ovdje  i o kojima je obaviješten i američki kongres. Međutim, masovni mediji i dalje šute iako je riječ o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske. Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopće nisu svjesni da drastični porasta autizma itekako povezan s masovnim procijepljenjem djece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj cjepiva koja djeca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je cjepivo u Hrvatskoj obavezno? Nama nije!

Autor:Zrinka K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.